Jdi na obsah Jdi na menu

Zkouška z dějepisu

5. 12. 2017

Kdykoliv si pustím video s našimi hereckými výkony, nemůžu si nevzpomenout na to, jak probíhaly naše zkoušky. Párkrát jsme se spolu se Sabčou, Michalem a Tomášem sešli, ale popravdě - spíš jsme se většinu té doby jen smáli a dělali kraviny. Nevím jestli si to pamatujete taky, ale ze začátku jsme chtěli místo scénky Nejslabší, máte padáka, hrát scénku Klíště. Ačkoli se to zdál být dobrý nápad, pro nás to bylo absolutně nereálné ... Proč? Jednoduše - pokaždé když Sabča vylezla Michalovi na záda a předstírala, že mu pije krev, Michal se skácel k zemi - ne proto, že by snad Sabča byla těžká, to vůbec ne, a ani ne proto, že by Michal neměl dost sil. Jednoduše řečeno, pokaždé jsme dostali záchvat smíchu a to pro nás byl kámen úrazu ..

Říká se, že smích léčí a tak si myslím, že z té doby jsem tolik nadopovaná tímto zázračným lékem, že vlastně nemůžu už ani onemocnět.

Tady Vám dávám pro představu scénku Klíště - podle mě to je zlatá česká klasika, která nikdy nezklame. smiley Taky přidávám video z našeho představení Nejslabší, máte padáka aby jste mohli taky zavzpomínat.

Naší další scénka byla zase od Kaisera a Lábuse, co dodat, pro mě jedni z nejlepších českých komiků ... Samozřejmě, že i mě teď postihl trend youtuberů, ale když se dívám na videa z dob, kdy jsem byla ještě "malý štěně", tak si vždycky říkám, že tohle byl alespoň humor ... Nehráli si na američany, jako teď většina slavných osobností v ČR. Někdy mi přijde, že se náš stát chce pořád někomu vyrovnat, já si ale myslím, že bychom měli být hlavně sami sebou, využít především našeho českého smyslu pro humor a vyzdvihnout české tradice... vždyť toho je u nás tolik, co za to stojí ...

To byla jen taková moje odbočka v mých myšlenkách - a teď už k videu Zkouška z dějepisu ...Zajímavostí je, že v původní verzi, která byla hrána v roce 2001, si Kaiser a Lábus představují hodinu Dějepisu v roce 2012 .. My si tuhle scénku zopakovali přesně za 10 let, roku 2011. Nemyslím si ale, že by někdo nebyl schopen říct základní informace o 17. listopadu 1989, o jednom z našich klíčových a nejdůležitějších momentů naší země, díky kterému teď můžeme např. cestovat ...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář